Vizite ghidate la Palatul Suțu oferite gratuit

Pe data de 23 ianuarie 2019, muzeul împlinește 60 de ani de funcționare în palatul din inima Capitalei. Cu această ocazie, publicul interesat este invitat să pătrundă, alături de specialiștii Muzeului Municipiului București, în amintirile orașului, în farmecul misterios al Palatului Suțu și în poveștile oamenilor care i-au trecut pragul.

Această dată a fost aleasă la vremea respectivă pentru apropierea de ziua de 24 ianuarie, care marca Centenarul Unirii Principatelor Române, Moldovei și Țării Românești.

Acest important eveniment este marcat prin organizarea unor vizite ghidate oferite gratuit, care vor avea loc miercuri, 23 ianuarie, în trei serii, astfel:
* de la ora 10:00,
* de la ora 13:00,
* de la ora 16:00.
Durata unei vizite este de aproximativ 90 de minute.

Turul se va concentra pe expozițiile: „Fizionomii unificatoare. «Toți în unu» – povestea unui proiect de țară”, „Timpul Orașului”, „Capriciile modei (1850 – 1950)” și „Smaranda, privirea unei femei de la final de secol XVIII”.

Participarea se realizează numai pe bază de înscriere, la adresa conferinte@muzeulbucurestiului.ro sau la telefon 0722 574 897, cu menționarea orei preferate.
Locurile sunt limitate la 20 de vizitatori pentru fiecare serie.