Seară literară de excepție, la mijloc de septembrie, la Casa Filipescu-Cesianu

Asociația Creatorilor de Ficțiune și revista Ficțiunea OPTm, în colaborare cu Muzeul Municipiului București – Muzeul Vârstelor, au lansat un ciclu estival de evenimente dedicate lecturilor, discuțiilor, momentelor de performing art, care se desfășură sub genericul: „Deznodământul nu contează” în fiecare zi de miercuri a lunii septembrie, începând cu ora 18.00, la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151).

Încurajați de participarea entuziastă și de un public minunat, organizatorii propun invitați de prestigiu și teme din ce în ce mai interesante pentru iubitorii de literatură.

Miercuri, 14 septembrie 2022, publicul este invitat să participe la următorul program:

* Scriitorul Mihail Victus citește unde se deschide cartea;

* Adrian Majuru, istoric, antropolog, scriitor, director al Muzeului Municipiului București, spune o poveste al cărei deznodământ nu contează;

* Femei/bărbați în literatură – polemizează scriitoarea Roxana Dumitrache & Lucian Mîndruță, jurnalist, realizator de emisiuni;

* Florentina Nițu, decan la Facultatea de Istorie – Universitatea din Bucureşti – povestește despre un obiect din Muzeul Vârstelor.

Moderează Carmen Târnoveanu, jurnalist și realizator de programe de televiziune.

„Vă așteptăm pe înserat, în grădina Casei Filipescu-Cesianu, ca să ne bucurăm împreună de luna septembrie!” (Doina Ruști)

Intrarea este liberă.

Un eveniment creat de ACF, Ficțiunea OPTm și Muzeul Vârstelor:

https://asociatia-creatorilor-de-fictiune.ro/index.html

https://fictiunea.ro

CASA FILIPESCU-CESIANU