Realitatea TV. Muzeul – vehicul profesional și hub cultural

Adrian Majuru, manager al Muzeului Municipiului București a acordat un amplu interviu despre Muzeul Municipiului București și unitățile istorice și culturale din componența sa realizatorului emisiunii „Realitatea regală”, George Grigoriu.

„În ultimii aproape cinci ani am reușit, alături colegii mei, să construim o instituție funcțională într-o țară ușor disfuncțională. Acest lucru a fost posibil prin sprijinirea inteligenței cu plus de caracter și obiective rezolvate în echipă. Deși echipele sunt mici, iar oamenii care-și doresc schimbarea în pozitiv prin implicare asidura reprezintă o raritate socială și profesională, Muzeul Municipiului București a dobândit o echipă omogenă și bine articulată pentru scopurile sale de dezvoltare. Au fost și continuă să existe inadecvari instituționale cu leneși sociali, adesea agresivi dacă nu-i lași în imersiunea deplinei inactivități; apoi inadaptabilii profesionali, lipsiți de vocație, dar cu anvergură de specialiști.

Această emisiune este despre o poveste de salvare instituțională și adaptarea unui Muzeu la o societate foarte atentă la gesturi și conținut cultural” – Adrian Majuru.

Vă invităm să urmăriți emisiunea, disponibilă integral pe site-ul Realitatea TV: https://emisiuni.realitatea.net/809_2019_07_27_14_30_00.mp4