„Îndrăgostită de Will”, premieră la Casa Filipescu-Cesianu

După premiera spectacolului „Aventură și magie cu baronul Münchhausen”, actrița Irina Movilă pregătește o nouă și excelentă surpriză spectatorilor. „Îndrăgostită de Will” se anunță a fi în noul sezon de la Casa Filipescu-Cesianu o piesă care se va juca cu mult succes.

Muzeul Municipiului București vă invită duminică, 4 noiembrie 2018, ora 19.00, la premiera spectacolului „Îndrăgostită de Will”, avându-i ca protagoniști pe Irina Movilă alături de Dan Cavassi – violoncel, Cristian Soleanu – saxofon și Constantin Urziceanu – clarinet.

Irina Movilă își prezintă astfel noul concept: „De fiecare dată mă îndrăgostesc de cuvinte și sunete sublime, care prin profunzimea și frumusețea lor dau dimensiune cosmică spiritului uman. Violoncel, clarinet, saxofon și cuvânt rostit din plămada lui William Shakespeare. Între ludic și dramatic, sacru și profan, între comic și liric << Îndrăgostită de Will >> este o umilă plecăciune pe care o facem în fața unor mari titani ai culturii universale”.

Intrare – 10 lei. Biletele pot fi cumpărate, începând cu ora 10.00, în ziua spectacolului, de la standul de bilete al Casei Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei, nr. 151).

În preț este inclusă vizitarea „Muzeului Vârstelor”, în termen de 30 de zile.

Detalii despre următoarele reprezentații puteți afla consultînd periodic secțiunea Evenimente de pe site-ul Muzeului Municipiului București, aici: http://muzeulbucurestiului.ro/evenimente.html

Eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin Muzeul Municipiului București.

#spectacol #premieră #CasaFilipescuCesianu #IrinaMovilă #CristianSoleanu #ConstantinUrziceanu #DanCavassi