Atelierul creativ intitulat „Bricolăm Crăciunul”

Muzeul Municipiului București invită copiii cu vârste între 6 și 13 ani să participe la atelierul creativ intitulat „Bricolăm Crăciunul”, care se va desfășura luni, 23 decembrie, de la ora 12.00, la Palatul Suțu (Bdul Ion C. Brătianu, nr. 2).

Zâmbete și felicitări lucrate manual.

Atelierul „Bricolăm Crăciunul” este un bun prilej de a intra cu mic cu mare în spiritul Sărbătorilor de iarnă. Cu această ocazie, copiii vor crea felicitări și ornamente de Crăciun originale și amuzante din materiale neconvenționale!

Și tot acum vom scotoci prin tolba cu povești ghidușe și vom afla câteva lucruri mai puțin știute: De ce se îmbracă Moș Crăciun mereu în roșu și de ce e așa de dodoloț? Dar prima felicitare de Crăciun cine a trimis-o? Când și unde a fost împodobit primul brad în România? Cine a adus tradiția la noi în țară? Cine a inventat beculețele pentru pomul de Crăciun?

Vă așteptăm să bricolăm în ritmul și armonia colindelor tradiționale din întreaga lume!

HO! HO! HO!

Atelierul durează 90 minute.
Înscrierile se fac printr-un email la adresa educatie@muzeulbucurestiului.ro, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 15.00. Locurile sunt limitate la 20 de participanţi/atelier.

Categoria de vârstă: 6 – 13 ani. Taxă participare: 10 lei/copil.