Conferință de presă dedicată 3SOUND FESTIVAL

Muzeul Municipiului București anunță organizarea unei conferințe de presă care se va desfășura joi, 06.09.2018, ora 18.00, la Grand Hotel Continental, Sala Grigorescu, etajul 4 (Calea Victoriei 56).

 Întâlnirea cu presa este dedicată prezentării primei ediții a 3SOUND FESTIVAL pe care Muzeul Municipiului București îl oferă publicului pentru a-l apropia de istorie și artă din perspectiva contemporaneității, de această dată a sunetului, ca o simbioză perfectă între vocea umană, instrumentele de suflat și cele acționate doar prin atingere.

Festivalul se va desfășura în perioada 14-23 septembrie. Artiști consacrați ori tinere talente vor construi, vreme de 10 zile, un discurs muzical pe care îl vor rosti în incinta a patru muzee îndrăgite de bucureșteni: Palatul Suțu, Muzeul Dr. Nicolae Minovici, Casa Filipescu-Cesianu și Muzeul Theodor Aman.

La conferința de presă vor participa Adrian Majuru, manager al Muzeului Muncipiului București, Maria Chifu, director artistic al festivalului, precum și artiști care vor performa în cadrul 3SOUND Festival – Mihaela Vosganian și Sorin Lerescu (compozitori), Radu Vâlcu (chitarist), Arlinda Morava și Mihaela Pletea (soprane), Olga Podobinschi (pianist), Liliana Iorgulescu (coregraf) și dansatorii Alexandra Poenaru și Lucian  Martin.

Jurnaliștii participanți la conferința de presă vor primi detalii inedite despre cele 10 spectacole de muzică contemporană organizate de Muzeul Municipiului București.