Expoziția „Art Check-in” la Aeroportul Internațional Henri Coandă București

Expoziția „Art Check-in” la Aeroportul Internațional Henri Coandă București

Art Safari și Compania Națională Aeroporturi București inaugurează Art Safari Airport Museum, a cărui primă expoziție, „Art Check-in”, va fi deschisă în perioada 30 martie – 30 septembrie 2021, în zona de îmbarcare a Aeroportului Internațional Henri Coandă Bucure­ști.

Airport Museum este organizat din ințiativa comună a Art Safari ș­i a Companiei Naționale Aeroporturi Bucureș­ti ș­i este rezultatul unui parteneriat cultural prin care se doreș­te promovarea artei româneș­ti de patrimoniu, modernă și contemporană. Urmând modelul marilor aeroporturi din lume – Paris, San Francisco, Istanbul, Amsterdam, Atena sau Cairo – care au muzee de artă în terminalele lor, spațiul expozițional de la București va contribui astfel la înfrumusețarea experienței călătorilor.

Expoziția „Art Check-in” este organizată în parteneriat cu Muzeul Municipiului București și cuprinde câteva dintre cele mai reprezentative lucrări, din patrimoniul muzeului, ale apreciaților artiști Alexandru Ciucurencu, Vasile Grigore, Ion Musceleanu, Gheorghe Spiridon, Spiru Vergulescu, Virgil Miu, Ion Grigore sau Zamfir Dumitrescu, dar și lucrări de artă contemporană provenite din importante colecții private.

Revenim în curând cu mai multe detalii!