• iunie 06, 2018 - 19:00

Festivalul Museicorum 2018: Recitalul Ritmuri românești la Muzeul Theodor Aman

Mie 6 iun. 19:00 – 20:00
Muzeul Theodor AmanStrada C. A. Rosetti 8, București 030167, Romania 
 

Afis MUSEICORUM 2018-5

Cea de-a patra ediție a festivalului de muzică Museicorum continuă cu recitalul Ritmuri românești, miercuri, 6 iunie 2018, ora 19:00, la Muzeul Theodor Aman, cu Ansamblul coral condus de Andrei Stănculescu.

Festivalul este organizat de Muzeul Municipiului București și oferă publicului o gamă variată de concerte, susținute în patru dintre spațiile MMB: Palatul Suțu, Casa Filipescu-Cesianu, Muzeul Theodor Aman și Muzeul Dr. Nicolae Minovici.

Intrarea 10 lei. În preţ este inclusă vizitarea expoziţiilor organizate la muzeul ce găzduieşte concertul, în termen de 30 de zile.

În program:

– D.G. Kiriac – Am umblat pădurile

– Constantin Rîpă – Galop

– Ma Meriam

– G. Stratulat – Sus la drumul mare

– P. Constantinescu – Patru Madrigale

– Christian Alexandru Petrescu – Piesa

– Alexandru Pașcanu – Chindia

Prin acest festival dorim să oferim publicului ocazia nu numai de a se întâlni cu ilustre personalități ale artei muzicale, dar și de a se familiariza cu unitățile Muzeului Municipiului Bucureşti. Vă invităm să luați parte la această explorare armonioasă a artei, istoriei, și arhitecturii, și să vă bucurați de atmosfera autentică „fin de siècle” a muzeelor!

Director artistic al Festivalului Museicorum 2018 (ediția a IV-a): Arlinda Morava, soprană.

Eveniment organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Muzeul Municipiului București.

Următoarele concerte din cadrul festivalului Museicorum:

Joi, 7 iunie 2018, ora 19:00, Festivalul Museicorum: Concert Seară tradițională, cu Ansamblul coral condus de Andrei Stănculescu / Casa Filipescu – Cesianu

Sâmbătă, 9 iunie 2018, ora 19:00, Festivalul Museicorum: Concert Armonii internaționale, cu Bucharest Ladies Cvintet în concert. Soliști: Arlinda Morava și Alfredo Pascu / Palatul Suțu