Programul de formare continuă „Valorificarea Patrimoniului Muzeal în Activitatea Didactică”

Programul de formare continuă

„Valorificarea Patrimoniului Muzeal în Activitatea Didactică”

Vreți să contribuiți cu experiențe inedite și educative în activitatea dumneavoastră didactică?
Programul de formare continuă „Valorificarea Patrimoniului Muzeal în Activitatea Didactică” este exact ce aveți nevoie!
Avizat de Ministerul Educației și derulat în cadrul proiectului „Da’ de ce să aduc muzeul la școală”, acest curs vă va ajuta să folosiți patrimoniul muzeal ca mijloc de instruire în proiectarea de activități didactice integrate.
Cursul se desfășoară în format blended learning, cu 12 ore de formare față în față, susținute în muzeele din subordinea Muzeului Municipiului București, și 12 ore de activități online asincron.
Înscrieți-vă la una din cele trei serii ale cursului și descoperiți cum să vă implicați elevii în activități creative, care stimulează toleranța și incluziunea
Completați formularul de înscriere cât mai curând posibil și pregătiți-vă să aduceți ceva special în sala de clasă!
FORMULARUL POATE FI COMPLETAT AICI – https://forms.gle/iSTsJz6QSfJHcf4Y9
***
Proiectul Da’ de ce să aduc muzeul la școală? este implementat de Asociația Da’DeCe, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic București și Muzeul Municipiului București. Mai multe informații despre proiect se pot găsi aici – https://asociatiadadece.ro/…/da-de-ce-sa-duc-muzeul-la….
***
Proiectul cultural de educație prin cultură este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.