„Pe urmele legendei”. Traseu tematic pentru copii în expoziția „Tudor Vladimirescu și memoria culturală a Revoluției din 1821” de la Palatul Suțu 

„Pe urmele legendei” –>> Traseu tematic pentru copii în expoziția „Tudor Vladimirescu și memoria culturală a Revoluției din 1821” de la Palatul Suțu 

Vă prezentăm un nou proiect educativ MMB – „Pe urmele legendei” –>> Traseu tematic pentru copii în expoziția „Tudor Vladimirescu și memoria culturală a Revoluției din 1821” de la Palatul Suțu.
Traseul încurajează explorarea expoziției tematice care este dedicată istoriilor țesute în jurul memoriei lui Tudor Vladimirescu.

Ghidul citește în cheie ludică aceste istorii și este conceput astfel încât micii vizitatori ai muzeului să afle cât mai multe lucruri despre personalitatea lui Tudor Vladimirescu. Devenind ei înșiși “panduri” în oastea lui Tudor, copiii sunt provocați să caute anumite detalii, să răspundă la întrebări, să schițeze și să analizeze obiectele sau operele de artă din expoziție. Iar la final își vor folosi condeiul pentru a scrie propria lor proclamație.
Dacă vreți să testați și voi traseul, vă invităm să profitați de această oportunitate, expoziția este deschisă numai până pe data de 27 iunie 2021.
#Traseul poate fi completat în circa 30 de minute sub îndrumarea unui adult și poate fi ridicat de la Palatul Suțu, în expoziție (este gratuit), sau descărcat de pe site-ul #MMB anterior vizitei.  Categoria de vârstă: 7+

Format .pdf (când dați print, selectați original size A4, paper size A4, Print type – Booklet, apoi print on both sides, flip on short edge, portrait. Puteți suprapune paginile, le împăturiți și le capsați la mijloc pentru a face broșura):

Brosura format pdf.

Format .png (se pot printa A4, dați click dreapta pe fiecare imagine, open image in new tab, apoi o puteți salva ca imagine din noul tab):