Libertatea. Casa lui Frederic și a Ceciliei Storck e îmbinarea perfectă dintre sculpturile lui și picturile ei

„Bucureștii ascund zeci de case atât de frumoase și de pline de semnificații că-ți taie răsuflarea. Sunt niște adevărate porți spre trecut și conțin opere de artă, felii din viața și intimitatea celor care le-au locuit, piese vechi de mobilier sau fotografii istorice.

Unele au grădini rupte de realitatea orașului de dincolo de pomii și băncuțele lor. Din fericire, printre casele fermecătoare pe care publicul le poate vizita se află și Muzeul Storck, leagănul vieții și creației sculptorului german Frederic Storck și al soției sale, Cecilia, pictoriță și pionieră a artei monumentale în România”, a scris Oana Dușmănescu pentru ziarul Libertatea.

Citiți detaliile inedite despre Muzeul Storck, din componența Muzeului Municipiului București și personalitățile sale în reportajul POVEȘTI DIN BUCUREȘTI | Casa lui Frederic și a Ceciliei Storck e îmbinarea perfectă dintre sculpturile lui și picturile ei:

https://www.libertatea.ro/lifestyle/povesti-din-bucuresti-locul-cu-mii-de-femei-de-pereti-casa-lui-frederic-si-a-ceciliei-storck-e-imbinarea-perfecta-dintre-sculpturile-lui-si-picturile-ei-2750961