Jazz extraordinar în grădina Casei Filipescu-Cesianu

Și a fost cel de-al doilea concert din acest sezon estival al lui Adrian Naidin la Casa Filipescu-Cesianu. Un public grozav, nerăbdător să îl asculte, gata să înfrunte orice pentru a fi aproape de artistul preferat, inclusiv ploaia! O atmosferă incendiară, oameni frumoși, tineri gata să cedeze locul persoanelor în vârstă sau dispuși să dăruiască un bilet prietenilor dacă ei văzuseră primul concert.
În cele din urmă a fost excelent că am decis ca spectacolul să fie în grădină, au căzut doar câțiva stropi, și aceia mai mult a binecuvântare pentru ceea ce a urmat.
Vestea bună este că următorul concert „Pân’ la Rai”, cu Adrian Naidin Quartet – Adrian Naidin (violoncel și voce), Sorin Zlat (pian), Eugen Amarandei (contrabas) și Gabriel Bălașa (percuții) va fi pe data de 31 august, la ora 20.00. Sperăm să nu existe amenințarea unor condiții meteorologice nefavorabile, iar gradina Casei Filipescu-Cesianu să se umple din nou de oameni frumoși.

Foto: Miruna Bărbulete (click pe fiecare fotografie dacă doriți să o vedeți mărită).

Iată finalul emoționant al concertului:

Aseară, într-o grădină superbă, ne-am umplut de emoție la #concert Naidin Quartet ? Violoncelistul cel mai tare din România știe cum să ridice emoția la rang de virtute. Felicitări, Adrian Naidin! Onorată să colaborez cu un asemenea #artist!??? #soldout ?

Publicată de HTag PR pe Vineri, 27 Iulie 2018

Mulțumim, public minunat!