B-Critic. Chipul uman al istoriei

Premiat recent de Academia Română, istoricul Adrian Majuru oferă publicului, prin intermediul interviului acordat publicației B-Critic, o descriere la zi a complexei instituții care se numește Muzeul Municipiului București.

Dialogul pornește de la repere ale istoriei Capitalei României și ajunge la cartografieri comportamentale și transformările prin care a trecut și trece societatea românească, evoluția tehnologiei și cum va influența aceasta evoluția umană, dar și activitatea muzeală.

Dincolo de acestea, directorul MMB spune care sunt principalele expoziții care pot fi vizitate în această perioadă în diferitele locații ale Muzeului Bucureștiului, descrie cele mai importante proiecte editoriale, dar prezintă și oferta culturală dedicată locuitorilor Capitalei.

Veți afla detalii și despre evoluția Muzeului Municipiului București în ultimii 5 ani, precum și despre relansarea proiectului Pinacotecii bucureștene în Palatul Dacia-România. Un interviu despre ce a însemnat și ce ar trebui să însemne normalitatea pentru societatea românească.
Vă invităm să-l ascultați, este disponibil integral aici:

https://www.b-critic.ro/…/interviu-portret-cu-adrian-majuru/
https://youtu.be/QcTYK8-sIPU