Ceașca de cultură. Nouă premieră anunțată de Festivalul George Enescu 2019: parteneriat cu Muzeul Municipiului București

Festivalul International George Enescu si Muzeul Municipiului Bucuresti (MMB) anunta lansarea parteneriatului care are ca principal obiectiv sa extinda interactiunea dintre Festival si oras si sa diversifice experienta festivaliera pentru publicul festivalului si cel bucurestean, deopotriva. Ca prima actiune sub egida acestui parteneriat, MMB anunta proiectul expozitional ”Muzica de acasa – Cum alungam plictiseala” – o istorie ilustrata a muzicii in viata romanilor, incepand cu secolul al XIX-lea si pana in zilele noastre.

Expozitia va putea fi vazuta la Palatul Sutu (Bd. I.C. Bratianu, nr. 2), incepand cu data de 15 iulie si constituie o avanpremiera tematica pentru Festivalul International George Enescu, editia 2019.

Acest proiect expozitional al MMB se inscrie in seria de initiative prin care muzee, institutii, galerii si diverse organizatii din Bucuresti dezvolta proiecte pe tema muzicii in parteneriat cu Festivalul International George Enescu cu scopul de a extinde interactiunea acestuia cu orasul si de a diversifica experienta festivaliera a publicului.

Articolul integral, aici: http://www.ceascadecultura.ro/ServesteArticol.aspx?idart=5248