Ateliere de bandă desenată la Palatul Suțu – Octombrie 2020

Atelierele de bandă desenată pentru copii continuă și în luna octombrie la Muzeul Municipiului București. Acestea se vor desfășura la Palatul Suțu, în zilele de 10, 24 și 31 octombrie 2020, de la ora 10:30 la 12:30. Tema lunii – supereroi.

Prin intermediul atelierului, copiii vor învăța, alături de autorul Mihai Ionuț Grăjdeanu, să realizeze o pagină de bandă desenată cu câte două sau mai multe cadre, cu unul sau mai multe personaje, respectând un fir epic si dând naștere unei povești cu episoade scurte. Prin joacă și desen, își vor dezvolta imaginația și la final vor deveni creatorii propriilor reviste de benzi desenate.

Vârsta 7+
Taxa de înscriere este de 20 de lei, în care intră și un bilet de vizitare a muzeului.
Pentru înscriere, scrieți-ne un e-mail la adresa educatie@muzeulbucurestiului.ro, cu numele copilului, vârsta, și atelierul la care doriți să participe.
Numărul de locuri este limitat. Atelierele se vor desfășura respectând măsurile de siguranță pe care le găsiți aici – http://muzeulbucurestiului.ro/redeschiderea-muzeului-municipiului-bucuresti/.

Vă așteptăm!

Mihai Ionuț Grăjdeanu, autor prolific de bandă desenată si romane grafice, a inițiat multiple proiecte editoriale, precum „Legendele Dacilor”, „Comics Didactic” și BD HISTORIA Benzi Desenate Istorice. Participă la expoziții personale și de grup în țară și peste hotare. În 2016 a reprezentat România la Festivalul Internațional de Benzi Desenate din Bruxelles, Belgia. În 2017 a reprezentat România la Salonul de Benzi Desenate din Veles, Macedonia, unde a primit Premiul organizatorilor. Susține ateliere de benzi desenate în cadrul festivalelor, în școli, muzee și teatre din întreaga țară. Este co-organizatorul Salonului BD – „Povești din București în benzi desenate” la Muzeul Municipiului București (2014-prezent) și curatorul seriei de expoziții „Maeștri ai benzii desenate românești” la Palatul Suțu (MMB). Este co-inițiatorul Salonului BD Brașov – „România 100 în benzi desenate” și inițiatorul Salonului BD – Jocmania de la Râșnov, 2019.