• mai 12, 2018 - 10:00

Sesiunea de training „Design thinking pentru proiecte culturale” la Palatul Suțu

Sâm 12 mai 10:00 – 12:00

design-thinking-940x675

Palatul Suțu găzduiește în ziua de sâmbătă, 12 mai 2018, începând cu ora 10.00, sesiunea de training „Design thinking pentru proiecte culturale”, organizată de Platforma Formare Culturală în parteneriat cu Muzeul Municipiului București.

Detalii: oana at formareculturala.ro, http://formareculturala.ro/design-thinking-pentru-proiecte-culturale/

Atelierul abordează tematica utilizării proiectelor culturale ca resursă în dezvoltarea comunităților. Participanții se vor familiariza cu principiile folosite de designeri în abordarea proiectelor, dar și cu instrumente și metode folosite în diverse etape ale procesului. Primul pas generic într-un demers de design îl reprezintă empatia cu beneficiarii soluțiilor și înțelegerea cât mai bună a contextului.

Formator: Andrei Carcea

Andrei Carcea este chief designer la Studio kort.
Având la bază o educație în matematică și inginerie, Andrei a fost atras mereu și de nuanțele mai puțin concrete ale percepțiilor. Combinația aceasta îl duce firesc către lumea metodologiilor, strategiei și a pedanței în design. Creative director în advertising, antreprenor în agentie de branding, conduce în momentul de față Studio kort – studio de design strategic în care gasești consultanți puși pe procese de transformare și îmbunătățire a organizațiilor publice sau private din România. A facilitat peste 80 de ateliere de design thinking cu echipe multidisciplinare venite din zona comercială dar și social-culturală.