• iunie 07, 2018 - 19:00

Festivalul Museicorum 2018: Concertul Seară tradițională la Casa Filipescu-Cesianu

Joi 7 iun. 19:00 – 20:00
Casa Filipescu-CesianuCalea Victoriei 151, București, Romania 
 

Afis MUSEICORUM 2018-9

Cea de-a patra ediție a festivalului de muzică Museicorum continuă cu concertul Seară tradițională, joi, 7 iunie 2018, ora 19:00, la Casa Filipescu-Cesianu, cu Ansamblul coral condus de Andrei Stănculescu.

Festivalul este organizat de Muzeul Municipiului București și oferă publicului o gamă variată de concerte, susținute în patru dintre spațiile MMB: Palatul Suțu, Casa Filipescu-Cesianu, Muzeul Theodor Aman și Muzeul Dr. Nicolae Minovici.

Intrarea 10 lei. În preţ este inclusă vizitarea expoziţiilor organizate la muzeul ce găzduieşte concertul, în termen de 30 de zile.

În program:

– G. Danga – În poeniţă lângă plop

– Romaşcanu – Cântec și joc

– M. Negrea – Păstorița

– A. Pop – Când s-arăta

– V.Timiș – Trei valsuri

– D. Pop – Suită corală din Țara Oașului

– I. Dobrinescu – Suita Interbelică

Prin acest festival dorim să oferim publicului ocazia nu numai de a se întâlni cu ilustre personalități ale artei muzicale, dar și de a se familiariza cu unitățile Muzeului Municipiului Bucureşti. Vă invităm să luați parte la această explorare armonioasă a artei, istoriei, și arhitecturii, și să vă bucurați de atmosfera autentică „fin de siècle” a muzeelor!

Director artistic al Festivalului Museicorum 2018 (ediția a IV-a): Arlinda Morava, soprană.

Eveniment organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Muzeul Municipiului București.

Următoarele concerte din cadrul festivalului Museicorum:

Sâmbătă, 9 iunie 2018, ora 19:00, Festivalul Museicorum: Concert Armonii internaționale, cu Bucharest Ladies Cvintet în concert. Soliști: Arlinda Morava și Alfredo Pascu / Palatul Suțu