• martie 29, 2018 - 18:30

Conferința „Vindecări Miraculoase – Marius Bunescu” la Palatul Suțu

Joi 29 mart. 18:30 – 19:30

afis conf  29 martie

Muzeul Municipiului București – Palatul Suțu, vă invită în ziua de joi, 29 martie 2018, ora 18.30, la Conferința „Vindecări Miraculoase – Marius Bunescu” cu Simona Predescu, expert restaurator pictură și Ioan D. Popa, şef Secţie Restaurare – Conservare, Muzeul Municipiului București.

Intrarea: 10 lei

Cu ocazia acestei conferințe, programul de vizitare pentru expoziția „Vindecări Miraculoase – Marius Bunescu” se va prelungi până la ora 21.00.

Expoziția „Marius Bunescu”, deschisă din luna decembrie a anului 2017, a paisprezecea din cadrul proiectului „Vindecări miraculoase”, își propune să prezinte publicului nouă lucrări de pictură din patrimoniul Pinacotecii Municipiului București readuse la imaginea de origine în urma unui proces de restaurare. Este prilejul de a vedea, așa cum s-a consolidat proiectul „Vindecări miraculoase”, alături de picturi, imagini ale momentelor relevante din timpul procesului de cercetare și restaurare, de a putea înțelege demersul tehnic al pictorului dincolo de imaginea percepută, de a afla date și informații care numai într-o relaționare profesională cu domeniul restaurării pot fi decelate. (Simona Predescu)

Mai multe detalii despre expoziție aici: http://muzeulbucurestiului.ro/vindecari-miraculoase-marius-bunescu.html

Eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin Muzeul Municipiului București.